0,00 DKK

Om Lima Sport

Historie:

Limasport blev stiftet i 1975 som en fysisk sportsforretning i Dronninglund af 2 vennepar fra området. Hurtigt blev det dog Søren og Margrethe Vestergaard som alene drev Limasport videre. I årene der gik kom der yderligere fysiske butikker til i Hals og Hjallerup. Butikkerne havde fra start succes som den lokale forretning, som var dybt involveret i lokalsamfund og især foreningsliv.

Butikkerne var i årenes løb medlem af forskellige landsdækkende sportskæder, men dog aldrig uden lokal tilpasning, lokal forankring og selvbestemmelse som de vigtigste elementer i butikkens drift.

I 2009 solgte Søren og Margrethe Vestergaard deres livsværk, Limasport til deres 1. mand Henrik Mølgaard som havde været ansat i Limasport i 6 år, han drev herefter butikkerne videre.

I 2019 overgik Limasport til at være en 100% internet baseret butik under domænet www.Limasport.dk. Henrik Mølgaard er stadig indehaver og de gamle dyder som lokal tilpasning, lokal engagement, selvbestemmelse og ikke mindst samspil med forenings og erhversliv er stadig grundstenene i Limasport.

Idag og via internettet er det lokale samspil dog blevet noget større og dækker hele landet. Målsætningen for fremtiden i Limasport.dk er tydelig:

”Den lokale butik på nettet”

Limasport.dk er et koncept skabt for foreningsliv og lokalsamfund. Webshoppen er et sammenspil mellem internet og dets muligheder, og så alle vores samarbejdspartnere. Vores salg skal skabes via disse relationer. Vi støtter derfor initiativ til gavn for foreningsliv og lokalsamfund. Vi vil være den lokale forhandler selv på det store internet. Vi vil være lokale der hvor I er.

Vi vil lave samarbejdsaftaler i fællesskab, som er fleksible, overskuelige og givende for begge parter.

Klubber og virksomheder skal have en partner, hvor det er i fælles interesse at gøre bestillingen, leveringen, betalingen osv. så nem og hurtig som muligt.

Vores Partnere skal have unikke fordele og udbytte af et samarbejde.

Limasport.dk tilbyder unikke muligheder for klubber, virksomheder, institutioner, foreninger m.fl. Vi kan tilbyde attraktive muligheder for medlemmer, bestyrelser, frivilligere, medarbejdere osv.

Vores kerneområder er Sport, Teamsport, Fritid og Skisport. Vi har eget trykkeri og tilbyder alt indenfor tryk på beklædning og arbejdstøj.

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder.

Indehaver Henrik Mølgaard tlf: 22794830, mail: info@limasport.dk

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram