Menu
0,00 DKK

Vi er din partnershop

Hos Limasport kan I få jeres egen personlige partnershop. Her vil I bl.a. kunne få partner fordele. Kontakt os for mere information på info@limasport.dk
Få din egen partnershop

BEMÆRK !!!  Ved alle Hummel ordrer skal man forvente 4 ugers leveringstid. 
Fri fragt
1-2 uger - på ordrer over 599 kr.
Altid lave priser
Gode priser på tøj, tryk og tilbehør
Gratis retur
30 dage - forudbetalt returseddel
Personlig
Din lokale butik på nettet
En partnershop - hvorfor skal I have det?
I skal få en partnershop igennem os ved Limasport og opleve de mange fordele, vi kan give jer. Vi er specialiseret i at lave partnersider og vil altid skræddersy lige netop jeres shop, så den rammer jeres specifikke behov for jeres medlemmer. I vil kunne opleve en brugervenlig oplevelse for jeres medlemmer i klubben/foreningen, hvor der vil være et bredt sortiment af mærker og produkter at vælge i mellem, så I netop får alt det, I ønsker at tilbyde jeres medlemmer.
 
Hvad kan I så få?
Med en partnerside igennem Limasport får I en specialiseret webshop lige til jeres behov! Vi kan tilbyde jer forskellige brands som Hummel, Adidas, Puma, Fusion, Joma, Select og meget mere. Indenfor alle mærker tilbyder vi alt som spillertøj, almindeligt tøj, bolde, sportstape, kegler - alt fra beklædning til det relevante tilbehør for jer! Udover de ekstraordinære muligheder af produkter og mærker, tilbyder vi også favorable priser på netop alle disse produkter og mærker.
 
Hvordan får I oprettet en partnerside?
I kan få en partnerside ved at kontakte os på enten info@limasport.dk eller +45 96 46 70 00. Her skal vi nok guide jer igennem processen og på ingen tid få lavet et udkast af jeres skræddersyet partnerside. Så vil vi arbejde i løbende dialog med jer, indtil vi alle er tilfredse med resultatet af jeres spritnye partnerside!
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram