Ingen varer kurven

Om Lima Sport:

Historie:

Limasport blev stiftet i 1975 som en fysisk sports forretning i Dronninglund af 2 vennepar fra området.. Hurtigt blev det dog Søren og Margrethe Vestergaard som alene drev Limasport videre. I årene der gik kom der yderligere fyssike butikker til i Hals og Hjallerup. Butikkerne have fra start succes som den lokale forretning, som var dybt indvolveret i lokalsamfund og især foreningsliv. 

Butikkerne var i årenes løb medlem af foreskelige landsdækkende sportskæder, men dog aldrig uden lokal tilpasning, lokal forankring og selvbestemmelse som de vigtigste elementer i butikkens drift. 

I 2009 solgte Søren og Margrethe Vestergaard deres livsværk, Limasport til deres 1.mand Henrik Mølgaard som havde været ansat i Limasport i 6 år, han drev herefter butikkerne videre. 

Idag i 2014 har Limasport udviklet sig til at være en 100% baseret internet butik under domænet www.Limasport.dk, Henrik Mølgaard er stadig indehaver og de gamle dyder som lokal tilpasning, lokal engagement, selvbestemmelse og ikke mindst samspil med forenings og erhversliv er stadig grundstenene i Limasport. 

Idag og via internettet er det lokale samspil dog blevet noget større og dækker hele landet. Målsætningen for fremtiden i Limasport.dk er tydelig:

 

Målsætning:  ” den lokale butik på nettet ”

Limasport.dk er et koncept skabt for foreningsliv, og lokal samfund. Webshoppen er et sammenspil mellem internet og dets muligheder, og så alle vores samarbejds partnere. Vores salg skal skabes via disse relationer. Vi støtter derfor initiativ til gavn for foreningsliv og lokal samfund. Vi vil være den lokale forhandler selv på det store internet. Vi vil være lokale der hvor i er, vi har derfor salgsagenter i hele landet. 

Vi vil lave samarbejdsaftaler i fællesskab, som er fleksible, overskuelige og givende for begge parter.

Klubber og virksomheder skal have en partner, hvor det er i fælles interesse at gøre bestillingen, leveringen, betalingen osv. Så nem og hurtig som muligt.

Vores Partnere skal have unikke fordele og udbytte af et samarbejde.

Limasport.dk tilbyder unikke muligheder for klubber, virksomheder, institutioner, foreninger m.fl. Vi kan tilbyde attraktive muligheder for medlemmer, bestyrelser, frivilligere, medarbejdere osv. 

Vores kerne områder er Sport, Teamsport, Fritid, Skisport. Vi har eget trykkeri og tilbyder alt indenfor tryk på beklædning og arbejdstøj. 

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder.

Indehaver Henrik Mølgaard tlf: 22794830, mail: info@limasport.dk

        
Dankort, VisaDankort
Ultimate Web A/S