0,00 kr.

Leveringsmuligheder

Fragt er 0 kr, hvis du vælger leveringsmetode afhentning/anden aftale/klub eller skole. Det betyder du kan selv afhente, eller vi leverer gratis efter aftale med din klub eller skole. Leveres i klubben eller på skolen.

Når du handler på Limasport.dk har du flere forskellige muligheder for levering. Vi har også noget der passer til dit behov. Du kan vælge mellem levering til GLS pakkeshop, din arbejdsadresse, eller privat.

Vi gør opmærksom på at der kan være varer som er i restordre, din ordre er derfor først accepteret og godkendt, når vi sender dig en ordrebekræftelse, typisk indenfor 12 timer.

Ved vare som er i restordre, vil du få nærmere besked om forventet leveringstid på mail.
Pengene bliver først trukket på din konto, når vi har afsendt varen.

Varer købt via www.Limasport.dk leveres til den leveringsadresse, som er angivet på ordrebekræftelsen. Dog kun til adresser i Danmark, og kun til brofaste øer.

Leveringstid privat kunde er typisk: 2-4 hverdage (Bemærk handler du via en af vores samarbejdspartnere, og skal du have tryk på dit tøj, så afhænger leveringstiden af hvad der er aftalt med vores partner, typisk 14 dage. Bemærk der kan være andre aftaler). Er du i tvivl om leveringstid og ønsker det mere præcist, så send en mail til info@limasport.dk

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram