Ingen varer kurven

Leveringsmuligheder.

Når du handler på Limasport.dk har du flere forskellige muligheder for levering. Vi har også noget der passer til dit behov. Du kan vælge mellem levering til GLS pakkeshop, din arbejdsadresse, eller privat.

Fragtfri leveret ved køb over 499,- Køb herunder faktureres med 29,- ved levering til GLS pakkeshop eller arbejdsadresse. Privat levering koster 49,- ved køb under 499,-

Vi gør opmærksom på at der kan være varer som er i restordre, din ordre er derfor først accepteret og godkendt, når vi sender dig en ordrebekræftelse, typisk indenfor 12 timer. 

Ved vare som er i restordre, vil du får nærmere besked om forventet leveringstid på mail. 

Pengene bliver først trukket på din konto, når vi har afsendt varen.

 

Varer købt via www.Limasport.dk leveres til den leveringsadresse, som er angivet på ordrebekræftelsen. Dog kun til adresser i Danmark, og kun til brofaste øer.

 

Leveringstid privat kunde er typisk: 2-4 hverdage.  ( bemærk handler du via en af vores samarbejdspartnere, og skal du have tryk på dit tøj, så afhænger leveringstiden af hvad der er aftalt med vores partner, typisk 14 dage. Bemærk der kan være andre aftaler ) Er du i tvivl om leveringstid og ønsker det mere præcist, så send en mail, info@limasport.dk

        
Dankort, VisaDankort
Ultimate Web A/S